Sanningar!

Bara för att hålla igång bloggen. Men pausen forsätter väl.
 
1. Jag hatar när folk inte kan hålla tyst om åsikter om folk. Säg till en eller två inte för hela världen helt öppet så alla hör.
 
2. Jag kan vara lite överkänslig, jag tänker alltid de värsta om saker, de kan börja med ett enkelt ord och jag utvecklar de till något värre!
 
3. Jag är ändå så jävla glad att jag jag har dom som alltid finns där för mig!
 
4. De finns en person i min klass som jag nästan kan känna mig lite mobbad av.
 
5. Jag vill komma bort från Tunaberg.. Vill börja på gymnasiet och få en ny start.
 
6. Jag har gett upp mina försök att bli bättre på matte, jag har kämpat med de hela mitt liv, blev jag inte bättre för 5 år sen, varför skulle jag bli bättre nu?
 
7. Jag börjar nästan gråta när jag måste ta hem matte och göra de hemma, låter överdrivet men jag är lite "traumad" från när jag va liten. De är hemskt!
 
8. Smilegropar är de finaste jag vet!
 
9. Ibland känns de som alla hatar mig.
 
10. Jag trivs med livet. Bara massa småproblem och tonårsgrejer helatiden..
 
11. Om nån förstör min jul iår.. jag förlåter inte din personen..
 
12. Mår jag dåligt kan jag göra lite vad som helst för att dränka de.
 
13. Jag har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor. Inte ens en aning.
 
Freja Axén

No matter how carefully you choose your words, they'll always end up being twisted by others.

Precis som vanligt är allt bra igen, antar jag, jag kan skatta och faktsikt mena det och de är det enda jag vill egentligen. Okej nu låter de som jag varit helt jävla deprimerad och NEJ de har jag inte! Vet att de finns dom som har de miljoner gånger värre men som jag sa förut, ibland måste man få tycka synd om sig själv och nu har jag gjort de ett tag så ska försöka tycka synd om dom som har de värre nu! För nu är allt på topp för mig! :)
 

Stay in this Moment

 
Dagen har varit toppen! 
En känsla jag älskar är när någon säger tex. att man är snygg, söt eller vacker vad som helst de kan verkligen lysa upp ens dag iallafall min!
Åhh den känslan är Gladare än gladast!
Dagen har annars varit ganska bra, juldansen började i skolan och de var FETANS kul!
De vart ju såklart lite pinsamt oxå.. hehehehe!
Ikväll ska jag träna, man måste ju lixom vara i trimm inför balen och allt sånt, så jag har bestämmt mig att börja träna. Ikväll ska jag köra en löpar runda på 3,5 km tror jag det blir, ha de toppen! 

Kommer antagligen ha en liten bloggpaus.

Jag kommer nog ha en liten bloggpaus, lägger säkert upp något ibland men jag kan inte lova något. Vet inte när den upphör de visar sig.

The grass is greener on the other side.

Vet att man inte ska klaga för de finns dom som har de 1000 gånger värre men denhär dagen kan suga min feta kuk.
 
Jaja va ska jag göra jag klarar mig faktiskt.
 
 

Jag litade på dig.

Du sa att du älskade mig, att du aldrig skulle göra de du gör.
Jag försöker glömma allt, vara med dom jag vet aldrig skulle göra de ni gör.



True




Jag kan höra er.


Jag är inget redskap som man kan använda i nödsituationer.

 
Neej jag klagar inte på mitt jävla liv de är bara massa småsaker som man sitter och funderar på ibland som man måste få ur sig.

Dear parents.

You never text me, but when you do, I wait for a response from my crush.
 
Hahah inte för att jag har nån crush på någon så är de ändå så saant när de gäller mina föräldrar!
Jaja idag har jag varit tio gånger surare och less på allt än vad jag va igår men jag fick ta mig i kragen och skaka av allt.
Hatar några gullegrisar här i världen och suttit och tänk på allt dåligt så jag är ju verkligen inte glad, bär på något tungt i bröstet som jag bara väntar på att släppa ifrån mig men de händer inte automatiskt.
 
De kunde varit värre jag vet men ibland måste man få tycka synd om sig själv. Jag måste bara hitta något annat att göra den mörka dagen som närmar sig så jag slipper sitta och tänka på de.
 
Nu ska jag ta ut min ilska på den jävla biologin som väntar på att jag ska börja plugga.
 
 

Privatblogg.

Bara så ni vet så har jag skaffat en privatblogg, men gästlösen, jag skriver hur jag tycker och tänker om saker jag har lust att skriva om helt enkelt, som en dagbok. De är typ de bästa jag gjort, skrev nyss mitt första inlägg om saker jag funderar över, de är så jävla skönt att få ut sog allt. Oftast saker jag mår mindre bra över för de är ju sånt men vill få ut sig men ändå inte vill berätta för hela världen.
 
Jag tänker inte ge ut lösenordet så de är ingen idé att ni frågar.
 
Snart ett år gammal bild tror jag.

På dåligt humör.

Har varit skitsur idag me på allt.
Fuck måndag.


Jag vill inte vara ditt jävla andrahandsval.

Rubriken säger de, du säger att de är jag som betyder men ändå väljer du mig efter personen du säger att du hatar, de måste betyda att du hatar mig mer.

Snälla..


... Ja...


00:00, och jag pluggar kemi.






Ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still. Jag fungerar inte då.

Jag har inte direkt något att berätta idag. Jag är på skitdåligt humör. Arg på allt och alla. Tur att jag har ridningen som ALLTID får mig att må bra! Jag kommer aldrig sluta på ridning även fast jag inte skulle vilja ha egen häst eller är en sån jobbig som bara tjatar om hästar 24/7 så kommer jag aldrig sluta rida, jag mår alltid bra när jag rider.
Högt hinder osv.

Just precis nu!



Just nu sitter jag på ett hotell uppe i dalarna och ska snart vidare till min morfar!
Musik,godis och internet har varit dagens rädding under bilfärden, åkte bil i 3timmar kanske igår och ska åka i 1timme idag.

Hejsvejs! / jennko

Aj?


Vikt..?

En sak som jag inte gillar är när folk säger att dom är feta fast dom så mycket vet att dom inte är de, men jag gillar inte heller när folk säger att de inte spelar någon roll hur stor man är, för de gör de ju? Okej, är man inte fet men har lixom en liten mage kan man säga så, men jag tycker inte att man ska uppmuntra någon som faktiskt är fet att inte bry sig, alltså så tjock att de kan drabba hälsan, för gör man inget åt de och bara fortsätter gå upp är det inte ovanligt att det är livshotande.
Meen att alla som är normala, eller kanske har en liten mage men som inte alls är tjocka eller feta helt plötsligt får för sig att gå ner i vikt gillar jag inte. Jag förstår om man är jättemissnöjd med sin kropp att det är svårt, jag har själv suttit där framför all mat dagen innan man ska till stranden och grubblat. Men sen får man tänka hur JAG tycker en fin kropp är, tycker jag de är fint att vara smalare med lite mindre kurvor så visst, kör på de men man måste sätta en gräns! Vill jag att alla kotor ska sticka ut åt alla håll? Vill jag att kurvorna ska försvinna och revbenen synas?
Jag, personligen, tycker att de är finare att vara lite "större" med lite kurvor, en supersmal helt utan.
Så de är de jag puchar mig med, att när jag ser en kropp som jag tycker är fin och snygg (tolka de hur nu vill) är det aldrig åt det supermegasmal, mer åt de liiite större hållet.
Nej jag säger inte att jag har perfekt kropp för de tycker jag verkligen inte, och jag säger inte heller att allt jag säger är så enkelt för de tycker jag inte heller, jag är en av få i min ålder som vill gå upp! Jag vill lägga på mig lite fett och träna så att jag kan vara i kod hälsa. Men jag kan äta hur mycket som helst, sen skippar jag frukost en dag och jag faller tillbaka till ruta ett. Jag säger inte heller att jag är de smalaste världen skådat för de är jag inte heller, jag är mer åt de normala hållet, men jag vill kunna träna utan att rasa i vikt, jag har varit åt de smalare hållet och vill inte komma tillbaka dit.
 

Just plugging biologi.




Photos

 


 
 
 
 
Lille vippsen :')
 

Hahahah du är så patetisk! Att du orkar?

Saaannniiinngggaaarrrr iiiiggggeeeennnnn!!!!!
 
1. Jag börjar tycka att kemi är kul. I alla fall att sitta hemma och göra allt i sin egna takt. Kemilektionerna är dötråkiga..
 
2. Jag vill så himla mycket gå natur så att jag kan ta studenten och känna att jag kan bli vad jag vill. Men helt ärligt tror jag inte att jag skulle klara pressen.
 
3. Blir jag riktigt arg jag kan inte riktigt kontrollera vad jag gör. Jag kan göra allt, slåss, ha sönder saker, gråta eller göra riktigt dumma saker man absolut inte borde göra. De sista händer nästan aldrig som tur är.
 
4. Just nu är jag så jävla arg på en person.. Känslan att ge honom en fet smäll är för stor just nu.
 
5. Jag har ganska grova humörsvängningar TROR jag. Jag kan vara skitglad ena sekunden, sen nästa kan jag vara lite smått deprimerad helt utan anledning.
 
6. Jag längtar till jul SÅKLART! Men jag bara vet att något kommer hända så allt blir förstört. Jag bara vet de.
 
7. Jag saknar en person så mycket ibland, de gör nästan ont att se den personen varje dag. Men ibland tänker jag inte ens på de.
 
8. Även fast jag är mer åt de fega hållet så är jag inte så mesig som jag va förut när jag inte vågade något alls. Jag pallar bara inte starta massa konfikter och gräl i onödan, plus att jag vet när de är jag som gjort fel eller inte till skillnad från vissa andra som tror att de alltid är någon annans fel...
 
Sluuuuuuuuuut.
 

Nya håret!

Jättemycke kortare men de är bara att låta de gro! :)
 
Före:
 
Efter:
 
Va en microsekund från att blinka på bilden så ser lite retarded ut.


Klippt mig!

För och efter bild imorn! Tills dess får ni en osminkad bild som de inte ens är fukos på mig på..
 
Jaja efter Cupido drog jag hem sen åkte jag vidare till frissan. Sen gick jag på öppet hus i Kattedralskolan. Ska gå där men har ångest över villken linje.. De löser sig väl.
 

Jag började bara gråta lite.


Nov. 14, 2012


Cupido!

Sluta ju tidigt idag så nu sitter jag med Carro och Djisus på Cupido!








Halv-studiedag!

Imorn är de halvstudiedag! Ni anar inte hur glad jag är över att de är på onsdag! De är våran drygaste dag sen har vi ju våran torsdag sen oxå!
 
Jaja måste bara säga att en badrock är de bästa man kan ha..
 

Låten har fasnat på huvudet

 
På hedmanens huvud alltså ;)

Sanningar om Hedman

 
 
Jag tvingar ingen att läsa så gör som ni vill ;)
 
1. Freja är nog den bästaste vännen man kan ha, och jag är lyckligast i världen som har henne som bästa vän!
Så passa er för hon är min! :')
 
2. Mitt liv är en bergodahlbana som går upp och ner.
 
3. Jag blir lätt sur/irreterad och folk säger någon dummt och på folk som inte kan acceptera ett ja/nej.
 
4.När jag har mycket huvudvärk eller är stressad börjar jag lätt gråta..
 
5.Jag håller oftast mina hemligheter (om jag har några) för mig själv eller berättar för Freja.
 
6.Längtar till jag börjar  i gymnasiumet.
 
7.jag älskar mina djur och att bo på landet.
 
8.När jag är ledsen vill jag helst vara för mig själv.
 
9.Jag har 2 st jag kan berätta väldigt mycket för och freja kan jag berätta allt för.
 
10. Jag gillar glass :3
 
11. Dagens kläder var det jag har på bilderna idag.

Sweet

 
 
 
 
Så himla fina bilder hahaha kanske inte men men, vem bryr sig? kanske du? kanske jag? ingen vet ;)
Jag mår sådär tror jag det är inte bra direkt men inte dåligt så jag ska inte klaga, jag föröker vara glad och skratta ändå.
Min kärka Freja ger mig kraft och styrka, hihhiiihihihi kolla bara på andra bilden , jag menar HUR SÖT FÅR MAN VARA?!? (i bakrunden)
 

kvällshumor!

De va kul igår kväll..



Tjobrää.

Idag skulle jag pluggat biologi om jag inte hade haft halvstudiedag den dagen då jag har provet så jag gör de när jag vet att vi ska ha de! :)
 
Såå imorn har jag utvecklingssamtal! Hatar de, för de spelar ingen roll vad man gör dom säger ändå bara dåliga saker, utvecklingssamtalen sänker alltid ens självförtoende men i år tänker jag inte bry mig för de enda jag har gjort sen första dagen i nian är att plugga och då kan jag inte göra mer.
 
Jaja nu ska vi inte vara bittra. Jag har faktiskt höjt mina betyg. Eller ja, just nu vet jag inte om jag kanske har sänkt men slutbetygen i åttan hade jag höjt mina rätt mycket! :)
 

Sääningar.

1. Jag börjar bli väldigt irriterad på många lärare i skolan. Förut visade jag respekt för alla, de gör jag fortfarande men jag säger alltid vad jag tycker och håller inte läraren me kan jag bli jävligt arg.
 
2. Stora mörkbruna ögon är de finaste på killar.
 
3. Jag älskar, eller gillar nästa alla djur, förutom hundar. Jag är inte hundrädd men jag tycker dom är/kan vara så jävla jobbiga. Menar inte alla hundar men dom flesta.
 
4. Jag vill ha lägenhet i stan som man kan åka till då och då, men skulle alldrig palla bo i en trång lägenhet hela familjen. Lägenheten vi hade har Lovisa flyttat in i.. :(
 
5. De gör nästan ont i mig när jag ser kattungar. Så söta tycker jag dom är!
 
6. Förstår inte varför alla e så beroende av instagram.. De är inte ens lite kul. Jag försöker komma in i de och tycka  om de men jag känner inte för att ha kvar de.
 
7. De ska bli så skönt att bli av med mitt jävla fluffhår. jag är en av få (i min klass i alla fall) som inte bryr mig om jag skulle få kort hår.
 
8. Jag har nog ingen jättehemlighet som INGEN vet om mig. Den största jag har (som jag kan komma på) vet bara 3 i hela världen om. Och en av dom är den som de hände med.
 
9. Jag hatar Foki, Kissie har i alla fall lite vett i skallen, hon vet exakt vad hon håller på med om man jämnför med Foki.
 
10. Nu vill jag bara komma bort från Tunaberg.
 
Lasse då och nu. Fattar ni vad jag menar med att de gör nästan lite ont när man ser kattungar? Finns de något sötare!?
 

Jag är ingen soldat. Jag har inga vapen att ta till.

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv. De kan va så förfärligt, de kan va så bra.
 
Lars Winnerbäck.

Våga vara rädd.

Red Atom idag igen, snutten e så söt. I alla fall så har jag inte gjort något mer sen helgen började så sjuukt skönt att känna att man inte ahr något att göra, hade haft biologiprov på onsdag men då har vi halvstudiedag så de lär inte bli så, hoppas jag haha! :)
 

Lullaby.

Lyssnar på Lullaby med The Cure och skissar. Evigheter sen men jag gjorde en häst så körde på de efter som att de är typ de ända djuret jag vet hur de är uppbyggt. Bara skiss så syns inte så bra :)
 

Sitter i äckelskolan.

Börjar inte fören kvart över 9. Forever alone.










Göllig bror man har.




Saknar mitt hår. Faktiskt.

För er som inte vet de hade jag mycke längre hår förut och inte alls lika lockigt eller ''fluffigt''. NÄSTAN enda ner till svanskotan hade jag men de va rätt så slitet så jag klippte av de. Inte uppklippt eller något jag bara kapade av de rakt av, och efter som att de inte är lika slitet längre blir de lockigt och borstar haf ur lockarna blir de fluffigt istället, bara i topparna så inte den volymen som man vill ha. Min ''lugg'' var mest sliten så den klipte jag myyycket mer så den e mycke kortare men den syns ändå inte så mycke så watt evverr. Så på onsdag ska jag klippa upp lite så jag  blir av med de fluffiga i topparna fast de kommer bli ganska kort men de e väl bara att låta de gro!
De ser snett ut på bilden underst men de e jag som kollar åt sidan.

Allt är lagligt om man inte frågar.

Typ de smartaste jag hört min pappa säga hahaha.
 
Bilder på gulleungen, har en till likadan fast svart!

If you smile, i smile

 
 
Var på gymnasie mässa idag och jag har fasnat för två gymnasium! 
Det är Ekeby och Jb gymnasiumen, Antingen vill jag bli konditor eller Fotograf.. svårt val jag har här..
Lunchen i skolan idag var inte alls god så jag har levt på gooooooodis, sån tjockis jag är hihihihiii :3
Puss!
 
 

.

Hade igen hel lektion idag. Yeyy.
 

Man har ju utvecklats lite.

I typ 5an-6an. I dunno. Och nu, inte färdig bild men känner inte ens att fortsätta, värsta magrutor jag vet.

Check out my new weapon, weapon of choice.

Toorsdaaag imorn och de blir ju inte sämre när vi ska på gymnasiegrej i Fyrishov så svenskan och lite av idrotten går bort!
Jag väät jag skulle bli bättre på nya bilder men jag glömmer alltid bort men imorn har jag hundra år på mig så ska försöka ta lite då!
 

Min dag korfattad

 
 
 
 



 
 
 
 
 
Lägger upp lite we♥it bilder nu på kvällskvisten..
Hoppas eran dag har vart bättre en min? fysikprovet kan ju gå och lägga sig.
 

Min barndom. Förstörd.


Vanlig.

Tråkig.
 
 
 
 
 
dag.
 
 
 
imorn ät de onsdag, jippie.

Nånting.

Nånting är de ju som gör att ni inte väljer mig längre, nånting men jag vet inte vad. Jag saknar våra tider men ni väljer att göra de VI brukade göra utan mig. Och de gör faktiskt ont.




Första dagen skola efter lovet.

Taggad...


Jag är livrädd för att leva men dödsrädd för att dö.

Sjukt skönt att jag har sovmorgon imorn för SOn är inställd så vi fick skippa mentorstiden oxå!
Fler bilder från min och Jennys sleepover!
JennyDjisusBestaVen.
Bilderna är Jennys men jag tog dom hihihi.
 
 
 
 
 

Före och efter redigering by Jenny

Här kommer före och efterbilderna som jag sa skulle komma upp, så man ser lite hur jag redigerar och fixar på vissa bilder. :)
 
På den här bilden har jag tagit bort alla tanpetare och glasvasen därefter har jag tagit bort små saker t.ex som sprickor och det som inte ser bra ut. Sedan har jag lagt på mer kontraster och mörkat ner bilden för att få lite dystrare och spöklikare bild.
 
På den här bilden har jag först tagit bort kopplet för att jag tyckte det störde bilden, sen har jag lagt på mer skärpa på ögonen och tagit bort alla prickar på vattnet, sedan har jag ljusat upp bilden lite.
 
På den här bilden har jag beskärt, lagt på mera kontraster, ljusat upp och lagt på mer skärpa.
 
 
På den här bilden har jag lagt på skärpa och gjort den svartvit.
 
 

Nya i familjen.

Som jag sa fick jag inga bilder på dom, ska försöka en annan gång, ni får en oviktig bild på mig bredvid buren haha..
 

När du är på andra sidan jorden får jag tid till ingenting.

Jenny sov över här inatt, vi har skaffat gerbilerna nu och jag har fixat mig en walk in closet! Såå naaajs!
Vi försökte ta bilder på dom men de gick inte så bra så ni får en bild på mig när jag sitter vid buren exde. Buren är lite liten men ska kanske få en gammal av Jenny!
Jaja vi fixa oss en hårinpackning bara för att de är kuul.
 
Kul att jag ser ut som en kille i uppsatt hår och glasögon.
 

Hittade gamla bilder!

Vi fixar en walk in closet till mig så rotade igenom gamla grejer! Hittade bilder på mig.






RSS 2.0