Buss 844.

Äcklig gubbe som körde min buss igår när jag skulle hem, han bara fick för sig att min smsbiljet va falsk och jag lovar på allt att den INTE va de! Jag blev skitsur och sa att flera gånger att den inte var falsk, bad honom att förklara varför han fått för sig de, då svarade han bara att det kunde han inte säga.
Jag fick lov att skicka en ny, han såg numret jag skicka till, vad jag skrev i smset och när jag fick min smsbiljet, men nej, den va också falsk! De som störde mig mest var att han va så jävla stolt över sig själv, han satt där och flina och skrattade och tyckte att han satte dit mig, medans jag stod och hånskratta tillbaka efter som att jag vet att det var han som gjorde fel, samtidigt som jag kokade av ilska, sånt gör mig så jävla arg. Äckliga gubbe.
 
Och när jag ändå pratar om att åka buss, ni som åker buss 844 ta bort era jävla väskor snälla.. Det är sjukt irriterande när bussen bara är halvful men alla ska ha sina väskor på platsen brevid så man måste ändå gå genom hela jävla bussen för att få en plats.
 

Pank!

Nu e jag pank igen woioiw bra gjort Freja!
Nej men det gör inget, har inget speciellt att köpa direkt, jag e sån som inte har några pengar på jättelänge, sen får jag aaasmycket pengar, sen när dom e slut har jag inga på jättelänge igen hahah!
 
I alla fall, dehär köpte jag när jag va med Pernilla på Gränby!
 
Niveas hudkräm för torr hud. Alla dyra hudkrämer kan slänga sig i väggen, denhär billiga är så sjukt mycket bättre. Tro mig, jag har testat för många dyra.
 
Garniers ansiktsskrubbsak. Den är mer som en massage än en skrubb, är väldigt skön att använda men om den gör det den är till för vet jag inte, är inte helt hundra på va det är den ska göra helle haha! Köpte för att ha någon slags av ansiktsrengöring bara.
 
En ansiktsskrubb! Köpte den egentligen för att jag trodde at det va en ansiktsmask, men fick nog lite bråttom till bussen för ser nu att det står hur tydligt som helst att det är en skrubb.. haha! Men den är faktiskt riktigt bra!
 
En tröja, kärlek i första ögonkastet när jag såg den. Blev lite ledsen bara att jag ALDRIG passar i sånna tröjor som har liksom avkapade ärmar om ni förstår? Denhär sitter inte så speciellt bra med sitter mycket bättre än dom flesta jag testat.
 
Köpte inte denhär på Gränby men köpte nyligen IsaDoras växtserum för ögonfransarna. Har haft en dyrare sån som jag fick av pappa i julklapp som funkade rätt bra! Denhär har jag inte hunnit se något resultat på. Hittills tycker jag att den känns obehaglig att ha på, den sugs inte upp av fransarna som den andra utan sitter kvar som lim nästan. Förstör lite när man ska ha på mascara :( Så nej, hittills gillar jag den inte så mycket, men det är om den fungerar som jag e intresserad av!
 

Bulle

Ska till gränby idag med Pernilla, ska köpa lite grejs bara :)
Mitt hår gillade inte mig idag så gjorde en slarvig bulle bara för att få det ur vägen.
 

Waterloo

Red Waterloo idag, underbara häst.
 
Ville bara visa mina awesome ridhandskar, allt ser mycker proffsigare ut när man har dom. Och jag gillar att min shorta skriker rött och blått, den e inte så skrikig irl.
 

I'm Gonna Be Your Bubblegum Bitch

Ibland är det helt ok att på på landet.
 

#yoloswag

Ska få finaste sommarmagen. Bara så ni vet.
 

Nationella..

Imorn köttar vi nationella i kemi. kul.
 
I alla fall, jag har inget kul att komma med direkt, förutom att jag tycker att det är helt sjukt hur egoistiska människor det finns.
Egoistisk för mig kan både vara att man är en riktigt bortskämd skitunge som tycker att dom är så jävla mycket bättre än alla andra på allt och blir skitsur när någon gör något bättre än dom, men älskar att ställa dom mot väggen genom att visa att du är precis lika dålig på nästan allt som går att göra, för helt ärligt kommer man alltid hitta någon som e bättre bara att vissa kanske ser det som en bra sak, alltså dom som fattar att det inte bara är dom som kan göra en viss sak bra.
 
Sen finns det dom egoistiska attentionwhoren. Dom står jag nästan inte ut med, en vanlig attentionwhore för mig är såklart dom som alltid ska ha uppmärksamhet, aa jag tror ni vet vad jag tycker om dom. Men dom egoistiska attentionwhoresen kan slänga sig i väggen allihopa. Dom som går på promenad en dag i parken, tappar sin f*cking mjukglass på marken och POFF så suger deras liv, och hela världen vet. sen kommer dendär kvällen då en kompis mår piss för att dom blivit våldtagna och då är det "men hallå!? Jag då? Jag tappade min glass, det är MIG det är synd om!?". Eller steget värre, dom som LJUGER sig fram till uppmärksamheten, så när dom då tappade glassen låter det istället "ja men jag har faktiskt blivit misshandlad, våldtagen, min pojkvänn slog mig och mina föräldrar är alkoholister". Hoppas ni förstår att inte en jävel går på det ni säger och ni gör bara bort er, ingen gillar er.
 
NEJ jag säger inte att alla som vill ha uppmärksamhet är sånna, alla förkänar uppmärksamhet då och då och alla har det inte jättelätt i livet, men det spelar ingen roll om du har ett toppen eller ett bottenliv, man kan inte hålla på så. Så snälla bli inte en sån jag just beskrev.
 
NUUUU vet ni de hhaha! Förlåt för massa klagande men det va jävligt skönt att få ut mig det! Även fast jag inte syftar på någon speciell person så hoppas jag ni vet vilka ni är! :)
 

Så är de!

 

Usch.

Åkte till skolan och drabbades direkt av en hemsk huvudvärk. Gjorde så ont att jag nästan började gråta på väg till bussen. Kommer säkert bli bättre när jag fått i mig något. Jag har fått problem med magont, huvudvärk och ont i muskler och enligt mamma är det för att jag stressad. Men har just idag va de nära på en mirgän som jag aldrig fått förut så nej, detta är inte på grund av stress.
 

F here I come!

Kommer få F på mitt franskaprov men helt ärligt kunde jag inte bry mig mindre! Hela denhär veckan e proppad och helt ärligt tycker jag franskan är minst viktig.
 
Fick en liten bild på missarna! Två svarta, en svartvit och en vit, skitsöta!

Life will smile for you.

Sanningaar!
 
Slänger in allt från saker ni redan vet till saker ni inte vet.
 
1. Mitt hela namn är Freja Katarina Tea Sofia Axén.
 
2. När man säger att man inte haft tid att göra någon läxa och dom lackar ur och tycker att det är inte någon ursäkt, klart du har tid? Blir jag så sjukt jävla äckelarg. NEJ vi har inte all tid i världen! Vi har ju alla andra miljoner läxor och prov vi måste göra också. Sen råkar det vara så att vi har ett liv utanför skolan också.
 
3. Det är ingen förutom Jenny som har någon aning om vad jag gör utanför skolan. Nej jag tar inte droger eller nått sånt..
 
4. Ni som går runt och tycker att ni är såå coola för att ni drack en lättöl nyss och tog några munbloss, NI FÅR DET ATT SE TUSEN GÅNGER TÖNTIGARE UT ÄN VAD DET EGENTLIGEN ÄR! NI SKÄMMER UT ER SJÄLVA!
 
5. Jag älskar katter. Gillar inte alls hundar.
 
6. Tycker inte om att titta på film, om det inte är en mysig kväll med kompisar eller nått sånt.
 
7. Jag tycker om att sova tidigt hihih. Anledning att inte plugga ju.
 
8. nu ska jag gå.
 
Hejdå.
 

En megafrukost.

Hade superlång sovmorgon i fredags så gjorde en megafrukost, woiwiioi va asmätt hela dagen.
 
Red Waterloo idag för första gånger, helt jävla underbar, min nya bebis utan tvekan, helt perfeeekt är han.
 

sovmorgon och tandläkare!

två lektioner borta!






väntar på bussen.

hade fett lång sovmorgon, asskönt!






Ett år utan sommar.

Dålig uppdatering jag vet förlååt!
 
I alla fall så fick min franskalärare för sig att ha provet på måndag istället för på fredag, som hon berättade IDAG! Så det är bara att börja plugga då.
 
En av våra katter har fått fyra söta små kattungar! Bilder kommer sen!
Köpte in balsam och en ögonkräm igår för er som vill veta, känner att jag är sjukt irriterad idag. Är sur på lärare som ger oss tusen prov den veckan vi har det enda nationella provet som man kan plugga till.
 

Sanningar!

Säkert hört flera av dom innan man har inget annat att skriva såå!
 
1. Mitt hår är väldigt fluffigt och ganska lockigt, jag drar genom lite snabbt med plattången nästan varje dag bara för att få det att lägga sig, att det är lite lockigt endå bryr jag mig inte om.
 
2. Jag undrar verkligen vad som gick fel när jag fick mina tummar hahah! Om ni visste hur dom såg ut skulle ni förstå..
 
3. Jag lyckades kapa av mina ögonfransar nere vid roten en gång. Nu har dom gått av igen, men vet inte hur. Inte alls mycket tack och lov.
 
4. Jag är inte så taggad på gymnasiet längre..
 
 
Nu e jag skittrött och jag vet att det är fett tidigt men kbry jag ska sova ändå Hejdå.
 
Hade precis nyklippt hår häär! Då va det inte fluffigt eller lockigt ett tag så jag slapp hålla på som en galning för att få det att ligga. Vill ha de igen.

Missade bussen.

Missade min buss, jag har lite tid kvar innan jag ska gå till nästa buss så tog några SNABBA bilder och lägger upp! 
Enkla kläder, bara jeans och ett linne efter som att jag vaknade så sent!
Jag gillar man dubbelhaka starkt på bilden under!
 

Köttfärsfyllda paprikor!

Lagar mat med fadern och dendär andra.
 

Ny vecka.

Orkar inte att det är måndag imorn igen. Men jaa veckan får se till att gå fort så att jag blir av med fysikprovet, veckan efter de får också se till att gå fort så att jag blir av med franska och soprovet. Sen är det kemi nationella men det kan man ju endå inte plugga till såå!
 

Den fick mig att skratta. Mycket.

Trött efter allt pluggande antar jag.
 

RSS 2.0