Sjuk.

 Är så jävla skönt faktiskt, för är inte såhär jobbigt sjuk, men lagom för att de ska vara skönt att bara ligga och sova framför tvn!
 
 

Pink Floyd tröjaaaan

Känner mig lite skyldig när jag tänker på att jag stör mig på folk med Nirvana tröjor som knappt vet en Nirvanalåt, så kommer jag med en Pink Floyd när jag aldrig lyssnat på dom nästan hahaha!
 
Den talade direkt till mitt hjärta haha! Nej men jag bara va tvungen att ha den! Varför vet jag inte, den är ju en helt vanlig tröja med ett snyggt tyck på.
 
 

mhm

Lite sanningar jag kände för att dela med mig.
 
1. Köpte en Pink Floyd tröja idag som jag är KÄÄÄÄÄÄÄR i, men jag lyssnar aldrig på Pink Floyd. Aldrig. Men jag va tvungen.
 
2. Jag är riktigt trött på skolan, jag orkar verkligen inte mer.
 
3. Min spindelskräck har börjat försvinna, den har lagt sig på harskrankarna istället.
 
4. Jag har en ganska bred överkropp, speciellt mina axlar som är sjukt breda, jag ser ut som min pappa.
 
5. Lars Winnerbäck är ju bara bäst.
 
6. Jag gråtar aldrig till filmer, vilket är konstigt eftersom jag gråter åt allt annars?
 
7. Jag borde fixa till imorn.
 
Hejdå.

Fattar inte hur vissa tänker.

Helt vanlig skolvecka, har ått så jäkla långsamt.
Jaja imorn ska jag rida på den fiinaste skimmeln Mix, ser ut som han är av silver, så fin.
Skimmel är en hästfärg för er som inte fattar, vita och gråa för att göra de lite lättare ;)
 
Börjar vänja mig vid mitt hår, sen är det inte lika gult som det var förut efter att jag köpte silverschampo och balsam. Men är det inte lika glansigt vilket jag saknar, älskar friskt och glansigt hår! Men det känns väldigt bra efter som att jag inte blev speciellt nöjd först, ville ha det mer askblont men nu är jag nöjd! :)
 
Det ser lite gult ut på bilderna men dom e ju lite redigerade med ljus och färg så aa.

Nusse

Fick en teckning av Simon på dagiset, så gulligt.
 
Han säger att det är ett kaninhuvud, söt.
 

I min värld får jag göra vad jag vill.

Att praoa på dagis va roligare än va jag trodde det skulle bli! Såå sööta baarn! Kommer sakna dom :(
Trodde inte de men de gjorde lite ont att åka hem på fredagen och veta att man kanske inte får se dom igen.
 
Men aa har inget kul att berätta förutom de, har inga roliga bilder att bjuda på heller som vanligt.
 

Prao.

Första dagen på dagiset jag och Pernilla ska praoa på! Jättesöta barn antar jag..
 
Gottade mig superhårinpackning efter som att jag visste att veckan kommer bli jobbig, fast det är så sjukt skönt att komma hem och bara vara, det är ju de som jag hatar allra mest med skolan, att man lika bra kan stanna kvar i skolan om man ändå ska plugga direkt när man kommer hem? Hatar klumpen i magen man får på bussen påväg hem när man kommer på att man måste plugga direkt.
 
Hårinpackningen är inte testad på djur, de fick mig att känna mig som en bra människa.

Skolaaaah!

Imorn är sista dagen i skolan sen är det praaooo! Fan va sköönt, men sen är de ju tyvärr hur många veckor som helst innan nästa lov men det är bara en termin kvaar jag klarar de!
 
Kom hem i uppsatt, bara så ni vet.
Mitt hår är inte sådär kort som på första bilden.
 

Björn Axén.

Stockholm med Pernilla blev supermysigt, köpte inget speciellt egentligen!
Köpte Björn Axén silverschampo och balsam, ett ögonbrynsvax som är sjuukt bra, det är som ett vax man har på ögonbrynen som nu kanske fattar, men det är färgat så man slipper att fylla i dom på morgonen, asskönt! :)
Sen bara en basic tröja med ärmar, är skönt nu på vindern om man försover sig och bara måste dra ut något ur garderoben, sen är det jättebra att ha när man rider!
 
Dålig bild på tröjan med det är bara en basic så ni vet nog hur de ser ut.
 

Mot huvudstaden!

Drog ner till stan idag och försökte ta nya bilder men hade nästan ingen tid så när jag såg bilderna när jag kom hem raderades dom direkt haha! Så inga nya bilder som vanligt :(
Men i alla faaall så ska jag och Pernilla ner mot Stokholm imorn, så har jag äntligen något att se fram emot, har inte haft något spännande lov direkt men har inte haft någon lust att hitta på något faktiskt..
 
I alla fall, bjuder på en liten cocktail med nya och gamla bilder efter som att jag är sämst på att ta nya.
 
 
Omega min tjej! Du och jag Omega..!
 
Vill ha kattungar igen.. finns inget sötare! Jaja hör av mig sen!
 

Helt ok nöjd!

Efter som jag har klippt mig och ändrat bena lite så har jag inte haft kvar mycket av mitt blonda hår, mitt underhår har alltid varit lite jordgubbsblont, nästan lite rött, efter som att de aldrig tidigare blivit utsatt av solen, ALDRIG!
Samma sak med mina rötter, jag har ändrat min bena en aning så allt de blonda liggen lixom under, och de har ju inte varit mycket sol nu på vintern så de har stannat så.
Så jag bestämde mig för att tona håret! Det är en permanent färg men det ändras bara typ 2 nyanser eller va de va? Och det är en färg inget blekande medel i!
Jag är nöjd hur de ser ut bakifrån men rötterna är lite för "gula", och jag skulle gärna vilja ha lite mer slingor som jag hade förut när jag hade min naturliga blonda färg, innan det råttfärgade.
 
Men jag ska fråga min syrra om jag kan få låna hennes silverchampo så jag får bort det gula, slingorna kommer jag väl sakna lite men jag ångar mig inte bara för de!
 
Såhär såg mitt naturliga blonda hår ut under sommaren, innan jag klippte och ändrade bena:
 
 
Mitt hår när jag klippt och ändrat bena, det är tydligare i verkligheten, men man ser lite hur topparna är mörka på första bilden, och mina rötter är råttfärgade på andra.
 
 
Nu ser det ut såhär, tog bild med blixt och utan. Ingen visar upp färgen speciellt bra men ni fattar. Håret blev sjukt torrt efter färgen oxå.. Ni ser säker de på bilderna, hoppas inte de fortsätter :(

2013!

Lite efter men gott nytt år på er alla önskar Jenny och jag!
 

RSS 2.0