De är ju faktiskt sommar.

Jag vet att jag uppdaterar dåligt, och jag kommer nog tyvärr fortsätta med de över sommaren, för på sommaren ska man inte sitta vid datorn och skriva, och om jag nu skulle göra de skulle de stå samma sak varje dag ändå.
"Idag ska jag träffa kompisar!" eller "Idag ska jag jobba med pappa."
Berättar ju helst inte exakt vad jag gör om dagarna efter som att jag inte tycker att folk har med det att göra.
Funderar även på att ta bort bloggen, och om jag får lust att börja igen skaffar jag helt enkelt en egen sprillans ny blogg!
 
 

Epilator!

Idag köpte jag en epilator! En från Barun, den jag kunde hitta som inte kostade en halv miljon, denhär kostade 599.
 
Hittills har jag bara testat den i mina armhålor och ja, de gör ont! Jag började till och med blöda en aning men sånt står jag ut med, de va bara att torka bort så va dom lena som bebisrumpor ;)
Ja hittills är jag väldigt nöjd! Av min storasyster skulle dom inte fungera på typiskt "nordiskt" hår, alltså ljusa och sköra hår. Men testade påen liten del av min arm och de funkade! Så är som sagt nöjd så länge, har ju inte använt den så mycket.
Man får med en liten borste så att man kan göra rent den, sen får man med en lite "kupa" med ett hål i som man ska ha runt känsligare områden, som armhålorna och bikinilinjen, så de känns som en smart maskin!
 
 
 

Wioiwoiwo

Har inte hänt nått speciellt hittils på sommaren, träffat kompisar, badat pch haft de mysigt!
Så ger er lite sanningar, försöker komma på lite nyare sanningar!
 
1. Jag ska gå Jensengymnasiet TROR jag, men inte säker på linje än.
 
2. Jag blir lätt åksjuk.
 
3. Jag har inget emot plastikoperationer men är lite skeptisk för varför man gör det. Och stör mig så sjukt på sånna som inte står för de. Står man för sitt val och är nöjd räcker för att jag ska tycka det är okej!
 
4. Jag har gått upp 4 kilo sen sommarn börja heheh... Men är bara bra, för ska börja träna igen och vill ha något att träna på! Plus att jag inte har något emot lite extra kött på benen! :)
 
5. Jag älskar att titta på äventyrsdags hahah!
 
6. Jag har 3 systrar och en bror.
 
7. Min lillebror har två ökenråttor som e jättegulliga, men de är typ mina för jag tar hand om dom haha :)
 
8. Jag älskar att skriva noveller och små sagor fast gör bara de när jag e i skolan, och jag e inte speciellt bra på de haha!
 
9. Jag är alltid sämst på skriftliga prov men kan få ganska höga betyg på skrivuppgifter som man får ta hem och jobba med. Men beror på ämnet också såklart.
 
10. Jag är ultranervös inför gymnasiet.

RSS 2.0